Image Alt

Onze diensten

Ontwikkeling

Van idee tot eindproduct

Wat we doen bij Business Bike Solutions? Da’s simpel: e-bikes maken die volledig afgestemd zijn op de noden van jouw bedrijf. Ook wanneer je nog geen concreet idee hebt over het hoe en wat kan je bij ons terecht. Onze slagzin luidt niet zomaar a one-stop partner for electric bikes. 

Alles begint bij jouw visie. We stellen een eerste design samen en overlopen de belangrijkste componenten. Vervolgens ontwikkelen onze specialisten een sample. Na een grondige feedbackronde en eventuele aanpassingen rolt de finale versie van de band en bepalen we samen een eerlijke prijs. Het eindresultaat is technisch vooruitstrevend en duurzaam! 

Inkoop onderdelen

Grondige kwaliteitscontrole

Om onze bike business optimaal te laten runnen, kopen we zelf onze onderdelen aan. Een win-win! Enerzijds nemen we deze lastige taak uit handen van de klant. Anderzijds laat het ons toe de kwaliteit van alles wat binnenkomt en buitengaat grondig te controleren. Het aanvullen van onze eigen stock houdt ook in dat we de levertijd beter kunnen inschatten. Op die manier komen we onze belofte om duurzame producten af te leveren binnen een aangename tijdspanne altijd na. 

Productie

Van frames lakken tot finale assemblage

Business Bike Solutions staat in voor de volledige productie van elke e-bike. Wat dat precies betekent? Geen gedoe met verschillende partijen: wij leveren zowel de ontwerpen, samples als het eindproduct. Daardoor verloopt het productieproces vlot, snel én veilig. Het is zo trouwens ook een stuk makkelijker om last minute aanpassingen door te voeren. 

24/24 assistentie en pechverhelping

Mobiele hersteldienst en denktank voor mobiliteitsoplossingen

Wij werken samen met servicepartners en hebben daarnaast een eigen hersteldienst. Bij beiden kan je 7/7 terecht voor het onderhoud en herstel van je e-bikes. 

Eerder op zoek naar mobiliteitsadvies? Ook daarvoor ben je bij Business Bike Solutions aan het goede adres. We bundelen onze krachten en reiken proactieve mobiliteitsoplossingen aan die afgestemd zijn op de waarden en normen van jouw onderneming.