Image Alt

Over ons

BUSINESS BIKE SOLUTIONS

WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE?

Davy Staes, die al van kindsbeen af de wielermicrobe te pakken had, specialiseerde zich na zijn afstuderen in de verkoop en het herstel van fietsen. Na een noodgedwongen stop van zijn eigen fietscarrière op zijn 21e, zette hij de stap naar de Belgische pionier in e-bikes. Daar kon hij proeven van alle facetten van het elektrische fietsenverhaal en werkte hij samen met enkele grote Europese spelers in de productie van e-bikes. In 2015 maakte hij met Business Bike Solutions de sprong naar een eigen zaak, met de elektrische fiets als mobiliteitsoplossing. Een bedrijf dat hij met veel passie voor het fietsvak en enthousiasme weet te leiden. Zo positioneerde hij Business Bike Solutions in geen tijd tot een high-end ontwikkelingsbedrijf voor e-bikes.

Slide Wat kan je aan ons uitbesteden?   Design, ontwikkeling en assemblage van e-bikes voor jouw organisatie.   De productie van jouw elektrische fietsen op maat van jouw noden en wensen.   Begeleiding van bij het oorspronkelijke idee tot het eindproduct.   Het beheer en de service voor jouw mobiliteitsoplossing.   Innovatie: met de nieuwste snufjes brengen we jouw project tot stand.   Duurzaam en lokaal produceren. Op en top Belgische high-end producten waarvan we de productie zelf in handen hebben.   Flexibiliteit en oplossingsgericht meedenken met jou. Zo komen we tot dé e-bike en mobiliteitsoplossing die bij jouw noden past.

Ons Team

Team work makes the dream work. En dat is bij Business Bike Solutions niet anders. Ons hecht en op en top lokaal team is ijzersterk en doet alles om aan jouw wensen en noden tegemoet te komen. We blijven bovendien investeren in talent en opleidingen. Zo houden we onze medewerkers op de hoogte van het reilen en zeilen in de sector.

Design & ontwikkeling

We hebben alle ervaring in huis om design en ontwikkeling bij te sturen en je op lange termijn kosten te helpen besparen.

Beste kwaliteit

We willen een echt partnership en niks dan de beste kwaliteit.

Zonder zorgen

We ontzorgen jou van A tot Z. Wij het design, ontwikkeling, productie en service, terwijl jij focust op jouw business.

Ambitieus team

Ons team heeft ambitie en verlegt graag grenzen voor jou.

Passie voor ons vak

We doen ons vak met goesting en veel passie.

Slide tot uw dienst Business Bike Solutions als partner Verder groeien en blijven innoveren, samen met onze klanten. Dat is onze missie. De absolute prioriteit voor ons blijft high-end kwaliteit leveren en een goede service op maat. Dit met oog voor talent en steeds uitkijkend naar de nieuwste snufjes en technologieën. In onze dagelijkse werking, maar ook in onze projecten.