Skip to main content

Business Bike Solutions

Business Bike Solutions is een ontwikkelingsbedrijf voor elektrische fietsen en dit in opdracht van verschillende internationale merken. Daarnaast beschikken wij over een aanbod van mobiliteitsoplossingen deze wij gepersonaliseerd kunnen aanleveren aan bedrijven en overheden. Indien gewenst zorgen wij voor financiering, beheer en onderhoud van uw fietsvloot en bijkomende toebehoren.

Business Bike Solutions werkt samen met u aan een wereld waarbij minder wagens in de steden aanwezig zijn door ons op een gezonde manier te verplaatsen, meer vrijheid hebben en optimaal met onze tijd omgaan.

De fiets, niets dan voordelen

Wij geloven dat de fiets een van dé oplossingen is voor de congestie in de steden, het terugdringen van vervuilde brandstofmotoren, de dagelijkse parkeerproblematiek en het bijdraagt aan een gezonde en en blije mens.

Door gebruik te maken van de fiets wordt de co-2 uitstook gereduceerd, verplaats u zich goedkoper in het centrum tot wel 2x sneller tegenover het openbaar vervoer. Bovendien heeft u alle vrijheid, een financieel voordeel per kilometer en bespaart daarnaast nog op reistijd en reiskosten !

Business Bike Solutions als partner

Door te kiezen voor Business Bike Solutions kiest u voor een speler met een totaalaanbod aan diverse type fietsen, jarenlange ervaring in ontwikkeling, beheer en onderhoud van fietsvloten.

Heeft u een bedrijf, hotel, verhuurpunt, flexwerkplek, parking,… of bent u verantwoordelijk voor uw gemeente? Business Bike Solutions is de partner voor uw gepersonaliseerde fietsen, contacteer ons, want wij zijn ervan overtuig dat wij zeker voor u iets kunnen betekenen!


Partners

logo-UrbanCycle
Logo-PfauTec
Logo_Shimano
Logo_Sram
Logo_ergotec
Logo_bafang
Logo_Fulcrum
Logo_continental
Logo_Fox
Logo_Busch&Muller
Logo_FSA
Logo_Magura
Logo_raceFace
logo_rockShox
logo_Sunringle
Logo_Jagwire
Logo_schwalbe
Logo_ergon
Logo_sapim
Logo_racktime
Logo_Hebie
Logo_Abus
Logo_SKS
Logo_Suntour