Skip to main content

Ontwikkeling

Business Bike Solutions staat in voor de volledige ontwikkeling van diverse types elektrische fietsen. Dit gaat van frame ontwikkeling, al dan niet met een passende batterijpak tot het uitwerken van het design.

De elektrische fiets wordt samengesteld uit de geschikte componenten en de eerste samples worden opgebouwd.

Inkoop onderdelen

Wij zorgen voor de inkoop van alle onderdelen deze nodig zijn voor productie. Door een strategische stock aan basis componenten kunnen wij de levertermijn voor onze klanten aanzienlijk verkorten. Daarnaast werken wij samen met voorkeur leveranciers waardoor wij in staat zijn hoogstaande kwaliteit te leveren volgens de EPAC EN15194-normering, deze van toepassing is op elektrische fietsen.

Productie

Van het lakken van frames tot assemblage wordt door ons voorzien, dit geeft onze klanten de mogelijkheid tot personalisatie hun fietsen.

België is als land zeer interessant voor klanten actief in Frankrijk, Benelux en Duitsland. Door deze productie in eigen handen kunnen wij de kwaliteit garanderen volgens de vooropgestelde kwaliteitseisen van onze klant en verlaat iedere fiets ons bedrijf met een gedetailleerd kwaliteitsrapport.

Services

Dankzij onze 24/24 assistentie kan Business Bike Solutions u in een mum van tijd helpen. Met onze mobiele hersteldienst komen wij ter plaatse langs voor het onderhoud en herstel.

Ook bieden wij logistieke ondersteuning voor de stockage en levering van fietsen, al dan niet volledig rijklaar afgeleverd bij de eindklant.

Voor ondersteuning van organisaties binnen de fietsindustrie bieden wij onze diensten aan op consultancy basis.

 


Partners

logo-UrbanCycle
Logo-PfauTec
Logo_Shimano
Logo_Sram
Logo_ergotec
Logo_bafang
Logo_Fulcrum
Logo_continental
Logo_Fox
Logo_Busch&Muller
Logo_FSA
Logo_Magura
Logo_raceFace
logo_rockShox
logo_Sunringle
Logo_Jagwire
Logo_schwalbe
Logo_ergon
Logo_sapim
Logo_racktime
Logo_Hebie
Logo_Abus
Logo_SKS
Logo_Suntour